Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd

καλής ποιότητας Ράφια αποθήκευσης παντοπωλείων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ράφια αποθήκευσης παντοπωλείων για τις πωλήσεις
Είμαι πολύ ευτυχής με την υπηρεσία αυτής της επιχείρησης, πιστεύω ότι η επιχείρησή τους θα είναι καλύτερη και καλύτερη.

—— Mohamed Rebai

Προμηθευτής της Νίκαιας, γρήγορη απάντηση ταχύτητας, γρήγορος χρόνος παράδοσης, υψηλός - ποιοτικό προϊόν. Είμαι τυχερός να σας βρώ!

—— John Smith

Είμαι Online Chat Now

Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd

1
Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd
SUGULONG

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SUGULONG
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150
Ετήσιες πωλήσεις : 1.2billion-1.3billion
Ιδρύθηκε Έτος : 1996
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

SUGULONG είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του ραφιού υπεραγορών, του ραφιού αποθηκών εμπορευμάτων και του εξοπλισμού για τις υπεραγορές και το λογιστικό τομέα. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1996 και καταλαμβάνει περισσότερα από 20.000 τετραγωνικά μέτρα. Είναι ιδιαίτερα φημισμένο διεθνώς για την παροχή των προϊόντων το καινοτόμο σχέδιο και την ανώτερη ποιότητα. Τα προϊόντα είναι δημοφιλή παγκοσμίως χώρα Unite Sates, το Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέα και ούτω καθεξής.

 

SUGULONG έχει μια επαγγελματική και ενεργητική ομάδα της έρευνας και της ανάπτυξης στην υπηρεσία των πελατών μας, η οποία χρησιμοποιεί το πιό πρόσφατο επαγγελματικό λογισμικό του CAD και Solidworks. Τα σχεδιασμένα προϊόντα γίνονται και εξετάζονται από την ομάδα πρωτοτύπων και την ομάδα ποιοτικού ελέγχου πρίν φθάνουν στο στάδιο παραγωγής για την εξασφάλιση τον υψηλού - ποιότητα.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή της πρώτης ύλης χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων SUGULONG. Η ακριβής διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου πραγματοποιείται αρχικός με την πρώτη ύλη. Η επεξεργασία μετάλλων περνά μέσω της σφράγισης, της κάμψης, της ένωσης, της διαμόρφωσης και της στίλβωσης κατά τη διάρκεια της οποίας όλες οι προδιαγραφές συναντιούνται ακριβώς. Η εξέταση του χρώματος, η λαμπρότητα, και η δύναμη προσκόλλησης εκτελούνται προσεκτικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του επιστρώματος δύναμης με τη βοήθεια της δοκιμής αντίκτυπου και της αλατισμένης δοκιμής διάβρωσης ψεκασμού. Όλα αυτά τα βήματα είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας.

 

SUGULONG πάντα ακολουθεί την καινοτομία και τις σύγχρονες τεχνολογίες για να επιτύχει την ακρίβεια και την αποδοτικότητα με την εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας και των αυτοματοποιημένων εξοπλισμών. SUGULONG έχει λειτουργήσει στην ενσωμάτωση της επεξεργασίας μετάλλων στις γραμμές παραγωγής. Τα συστήματα επιστρώματος σκονών αναβαθμίστηκαν στη φιλικά προς το περιβάλλον προεπεξεργασία και το επίστρωμα ψεκασμού τριβής αντί του ηλεκτροστατικού επιστρώματος ψεκασμού για να ανυψώσουν την αποδοτικότητα παραγωγής και να βελτιώσουν την ποιότητα του επιστρώματος.

 

SUGULONG είναι ο ιδιαίτερα φημισμένος προμηθευτής στο ράφι ραφιών και αποθηκών εμπορευμάτων υπεραγορών για την εμμονή της παροχής υψηλή - ποιοτικά προϊόντα τη βελτίωση της αποδοτικότητας παραγωγής. Η αναπτυσσόμενα εμπειρία και τα επιτεύγματα SUGULONG έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα και έχουν διαδοθεί ευρέως από την τοπική κυβέρνηση.

 

Παίρνοντας «την ποιότητα υπό εξέταση, οι πελάτες στην καρδιά» ως λειτουργούν πνεύμα, SUGULONG καλωσορίζουν τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο.

 

Επιθυμία SUGULONG εσείς μια λεπτή ημέρα!

 

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Grace

Τηλ.:: 86-512-52863060

Φαξ: 86-512-5286-3065

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)